>Pertama dari yang Pertama

>Tadinya menjawab tagged dari Nensa Moon dan posting award dari Umihoney . Sewaktu soalan tentang sejak kapan aku mula berblog, teringat pula blog pertama saya tu. Belek punya belek sampai lah ke muka pertama. Posting pertama untuk blog pertama, simple je. Inilah posting pertama sewaktu mula berblog dulu

Muar River..Sungai Muar

Posted by My Profile | 4:18 AM | | 0 comments » 

Berehat Di Tanjung Emas sambil mata melayang memerhatikan air berarus di Sg Muar di negeri Johor.

Masa gambar ni diambil belum pun ada blog. Febuari 2009, teringin nak berblog, fikir punya fikir apa nak posting. Idea tak ada, bila tengok photo ni, post saja lah, nak cari idea lain pun tak juga dapat-dapat masa tu.

Maka itulah posting pertama dari blog pertama yang kini tak aktif lagi sebabnya.. lupa password.

Advertisements

About pepcoy

43 Male Married malaysia
This entry was posted in Pertama dari yang Pertama. Bookmark the permalink.

8 Responses to >Pertama dari yang Pertama

  1. Cheqna says:

    >n u have come a long way from that first posting..late last year lalu kat Muar on d way back from Kluang, tapi tak lah lalu Sungai Muar :-)have fun n keep on posting!

  2. rt says:

    >aha.. rasanya jauh juga dah berjalan dalam berbloging ni. Cuma knowledge nya tak berapa nak meningkat.. masih banyak yang tak tahu lagi. Ada ingat nak belajar, tapi bila baca tu, banyak yang separuh jalan terutama bila cuba-cuba tak menjadi. terima kasih Cheqna. Tengah nak cari award yang special baik punya untuk kekawan. mana ek nak cari.

  3. >muar..thats my hometown..heee (^_^)lame jugak ye encik start berbloging..keep it up ya!!

  4. NENSA MOON says:

    >Wahhh… postingan pertamanya benar2 simple Rad… tapi tetap cool ko…hehe…Keep blogging aje ye fren!!

  5. rt says:

    >aha kan ur home townkan. orang muau la ek. kita lahir kat kg paya mas. Adalah setahun gitu rasanya Cik GadisBerstokinBelang. Baru setahun jagung berblog

  6. rt says:

    >cool se cool air sungai tu agaknya 🙂 terimakasih Nensa.

  7. >saya suka lalu masa air tengah pasang pasal sungai muar nampak kebiru2an…

  8. rt says:

    >memang kan airnya ada masa kebiru-biruan dan ada masa macam kehijauan gitu. tk nonie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s