>Doa untuk Gaza

>

Advertisements

About pepcoy

43 Male Married malaysia
This entry was posted in Doa untuk Gaza. Bookmark the permalink.

8 Responses to >Doa untuk Gaza

  1. TK says:

    >Sedehnya tgok gambar2 tu..Dats why as Muslims kita kene aware kezaliman mereka itu..mmg kejam..janganlah kita bagi peluang pd mereka walau sekuman apatah lagi besengkokol dgn dorang..

  2. cikTi says:

    >luruh jantung tengok adik2 xbersalah menanggung derita mcm tu..israel mmg x pernah puas..

  3. rt says:

    >tapi tu lah kan, bila hanya rakyat macam kita ni je yang bersimpati, tak mengerunkan yahud tu, alangkah baiknya kalau pemimpin negara Islam samada dia raja, perdana menteri mau pun presiden yang bersimpati dan berani ke depan, tentu lebih jitu bantuan yang boleh diberi.tk TK.

  4. rt says:

    >Dia orang memang tak takutkan sesiapa rasanya, ialah nabi pun nak dibunuhnya masa dulu. Runding dengan dia org ni tak guna, perang je rasanya jawapannya, tapi dah pemimpin semua tak nak bersatu. sayu hati tengok betapa daifnya keadaan kehidupan di sana masa ni. Mereka benar-2 terduga, semoga mereka benar-2 tabah, sedara se islam mereka (pemimpin) tak boleh diharapkan lagi.

  5. >nak tengok. dah byk kali cube.tapi tak boleh.tak sampai hati.kejamkan.sangatsangat kejam.syaitan pon agaknye tabik kat terrorist mcm diorang.

  6. rt says:

    >Syaitan terdiri dari manusia dan jin, so dia org ni setan la rasanya, kalau manusia ada hati perutnya. tk GadisBerstokinBelang

  7. NENSA MOON says:

    >Masya Allah…!!Tak tahan rasanya aku menyaksikan keganasan Israel ini… kasian sekali saudara2 kita yg sangat menderita di sana, terutama anak2 itu…Semoga mereka senantiasa diberikan ketabahan dan ketawakalan… karena sesungguhnya Allah tidak tidur…Setan-setan Israel itu pada saatnya akan mendapat pembalasan-Nya…Hanya doa dan air mata teriring buat saudara2 kita di Gaza…God bless you all…

  8. rt says:

    >sama-samalah kita berdoa agar saudara seislam kita di palestin terlepas dari derita yang tak terperi hebatnya itu. terima kasih Nensa Moon. Saya pun terharu melihat nasib mereka. Mungkin andainya negara kita bersebelahan dengan Israel, kita juga mungkin akan ditimpa nasib yang sama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s